Vi lyfter på kepsen och säger grattis !!!

 

Jag brukar ofta ”på skoj” säga att det viktigaste om inte jag själv får skjuta är att ingen annan får det heller… Visst är det på skoj, men i vissa fall kanske jag har en verklig baktanke med det ;-) Men det finns undantag. Det finns gånger då jag inte alls får den känslan i kroppen utan faktiskt bara känner ren och sann glädje. För det finns ju faktiskt människor som man verkligen tycker är värda medgången utan att det känns tungt i ens egna bröst.

Anders Gustavsson är ett sådant undantag.

Förutom att han är en seriös, duktig och noggrann jägare är han dessutom en mycket trevlig och ödmjuk jaktkamrat som alltid visar sin glädje när andra lyckas fastän han själv år efter år sitter på grannpassen och får nöja sig med att se på när passgrannarna får lyckan. Han bor där älgarna bor, men konstigt nog har han fått leva med oturen ett tag.

Men nu lyfter vi alla jaktkamrater på mössan och ger Anders ett stort GRATTIS !

Första veckan på älgjakten sköt han en kviga och i helgen som gick sköt han fullt på tilldelningen på vuxna genom att få den riktigt stora Hälge inom skotthåll från hans torn.

 Förutom att det är roligt för Anders skull är det ju dessutom mycket roligt att se att besparingen på tjurar gett resultat. 2007 sköt ju Ingvar en fin 10 taggare på nästan samma ställe som denna 12 taggaren höll till på nu. Man längtar ju redan efter nästa jaktår…!

 

 

                                                                         Kviga 186 kg

 

 

                           Tolvtaggaren har precis bitit i gräset. ( eller leran )

 

 

 

               

                                                Klart att Edvin är stolt över pappa Anders fullträff !

 

 

 

                               Än en gång grattis Anders !

 

 

 


Hem (tryck här för att komma tillbaka till menyn)