Passröjning 6 och 7 Februari

 

Finns egentligen inte så mycket mer om denna helgen än.... Världsklass !

Fantastsikt väder, bra utrustning, grymt arbetssamma människor som dessutom hade plockat med sig ett riktigt trevligt humör, kalla öl, varm chocklad med rom, en sprakande eld och massa god mat.

Jag brukar nästan alltid avsluta alla texter här på sidan med Tack... Det gör jag nu med och menar det mer än någon annan gång. För jäklar var roligt att se hur alla engagerade sig på något sätt och slet som djur. Vi är tacksamma för all hjälp utanför för laget och markägarna var verkligen helnöjda med resultatet. Ingen av oss kunde nog tro innan vi började hur sjukt mycket vi skulle hinna med. Så som sagt... Tack alla ni som var med !

 

Medans vi arbetare börja gallra i planteringen lägger Lars (markägaren) och Peter upp strategier över en öl.

 

Fast jag varken jobbade eller planerade, jag värmde chocklad och blandade runt i grytan med rom för att få igång blodcirkulationen

 

 

Och efter hårt arbete var det lunch...

 

 

 

Efter lunchen gick jag och Joakim en sväng i skogen och ut efter ån för att se om vi hade några spår efter vilt. Och gissa om vi blev sugna på att jaga bäver efter en kort promenad på våra marker...

 

 

 

 

Och efter mera arbete blev det en afterwork-öl i skogen innan vi startade resan hemåt...

 

Och jävlar vad fort det gick... :-)

 

Och väl tillbaka på gården var det bara för mig och Jocke att ta tag i matkonsterna.

( När jag tog på mig förklädet trodde jag faktiskt seriöst att jag bara skulle laga mat i det, men när arbetarna sen bar ut mig i vagnen och beordrade mig att sitta på dom som en kvinna medans dom drömde sig bort var det ju bara att ställa upp....

Här är det den gode Mårten som med min hjälp kan drömma sig bort lite. Antagligen drömde han fantastiskt den natten....;-)

 

Efter att agerat kvinna åt arbetarna fick jag sedan berätta roliga historier för dom innan dom somnade. Men tyvärr så är det precis som vanligt... Det är bara Joakim som förstår dom där riktigt svåra och spännande historierna.

(Mårten ringde faktiskt för bara en liten stund sen och berättade att han också förstod det roliga nu, Peter ringer nog  i morgon..)

 

Som sagt... - Tack alla !

 

 


Hem (tryck här för att komma tillbaka till menyn)