Rådjurspremiär 2010

 

Äntligen kan vi säga grattis till Maria.

För nu kom bocken i passet och hon fick efter många timmar på pass denna hösten skjuta sin första bock. Kanske inte den största men antagligen den hon kommer minnas mest...

 

Trött och sliten efter två tuffa dagar har jag precis lagt kidsen, (den lyckliga bockjägarfrun har tuppat av tillsammans med dom) och jag har precis njutit av en stor kall öl samtidigt som jag laddat ner några bilder från helgens jakt.

Men tyvärr hade jag väldigt få bilder den här gången så jag får helt enkelt uppdatera denna sidan så fort Marcus mailar mig lite från hans kamera.

Men för den nyfikne så blev det ett hyfsat resultat den här gången. Lite trögt och svårt för några av hundarna men några fina drev har vi ändå fått uppleva. Marko, Peter och Freddan sköt var sin hare. Freddan sköt dessutom en pinnbock med, precis som Maria. Marcus och Stojan sköt var sitt smaldjur och Anders en kidde.

Och sist i uppräkningen men absolut inte något att förglömma var att undertecknad sköt en räv. Och det var nästan det bästa av allt att jag gjorde det. Man känner av glädjen när det är jag som lyckas, då sprider det sig ett riktigt välbehag bland alla jägare och dom känner sig lugna, glada och fulla med trygghet... Och det är skoj att få ge dom det...

 

Hur som helst, fantastiskt trevligt, mat i världsklass, så jag avslutar denna texten som så många gånger förr...    - Tack alla ni som var med, och gjorde även denna jakten riktigt lyckad !

 

Bästa jägarhälsningar 

/Jaktledarn, webmastern, idolen, ikonen, förebilden, sexsymbolen, mm, mm,