Arbetshelg 25 - 26 Mars

Riktigt härligt värväder och precis det humöret i arbetarna som vi hade hoppats på gjorde att årets arbetshelg blev lika effektiv som den blev förra året.

Vi fortsatte med det vi påbörjade förra året och behöver nu bara en arbetsdag till så har vi förvandlat en skog som i jägar-ögon är helt kass och omöjlig att jaga i till en med 3 fina pass där det är gallrat för ett skjutavstånd på dryga 100meter med nybyggda torn.

Viltet som vi vet rör sig på marken är förutom massa sjöfågel även älg, rådjur, hjort, vildsvin, bäver mm. Så nu längtar vi alla oerhört på att få det helt färdigställt.

( Antagligen bir det om ca 2 veckor om det är någon som missade läget nu och vill ta chansen och följa med oss nästa gång istället... Då eldar vi upp resten av allt ris samt smäller upp tornen...)

 

Hur som helst...Dag 1, första pilsnern har precis åkt ner i svaljet och här kommer Lars med grållen...;-)

 

"Motorsågs-förarkungen" Norrman har precis kört slut på första tanken och gått in i depån. 

 

 

Och efter lite arbete blev det fika-dags...

 

...Och snuspaus...

 

Efter pauser och många timmars slit var det dags för oss att byta till nästa område. Här är det Peter som med hjälp av kartan lägger upp averknings-strategin för Lars och oss andra...

  

Dag 2, och Joakim börjar den med en liten brasa tillsammans med barnen...

 

 

 

 

 

 

Såå.... Jag avslutar som vanligt....

- Tack alla ni som var med, jag vet att Lars och Monica uppskattar våran hjälp oerhört och jag lovar er att vi kommer få några jäkla fina pass... Förhoppningsvis bland de bästa vi har...;-)

 

Bästa jägarhälsningar

/Lars Lundin  (Jaktledaren, webmastern, idolen, ikonen, sexsymbolen, förebilden, musmagneten, mm, mm)

 

 

 


Hem (tryck här för att komma tillbaka till menyn)