Jaktstig, Landa skjutbana 28 April 2012

Vill med korta ord tacka Ölmevalla-Landa jaktvårdsklubb för ännu en välordnad jaktstig. Eller rättare sagt mycket välordnad. Det känns som ett hån mot dessa fina arrangörer att ni jaktkamrater som inte var på plats ansåg att det var viktigare att sola,  kamma grannens katt, kratta gräsmattan och allt dumt som jag hörde som ursäkt, för att "slippa" skjuta denna fantastiska jaktstig i underbart vårväder...(Skärpning till nästa år Boys !!!)

Hur som helst, undertecknad med sina småkillar Alex och Albin tog med sig herr Mikael Jansson och herr Oscar Bergström till denna tillställning och fick faktiskt uppleva en mycket trevlig förmiddag. Resultatet är inget viktigt i ett sånt här samband (heller) men faan vad gott den där segerölen satt när rundan var klar. Oscar som var långt bakom mig i poängräkningen fick göra alla tänkbara straff efteråt för att visa respekt för sin mentor. (Putsa mina skor, vapenvård, tvätta bilen, mm, mm)

Stort tack till alla som var med och anordnade denna dag, som sagt...-Världsklass !!!  //Oscar, Mikael, Alex, Albin  och... webmastern, idolen, ikonen, förebilden, sexsymbolen, musmagneten, mm, mm

 

   

 

 

 

 


Hem (tryck här för att komma tillbaka till menyn)