Råbockspremiär 16-17 Augusti 2008

     

Fredag kväll, solen skiner, varsin drink, Joakim håller på att laga mat som han ska servera oss... Ja, mycket bättre blir det inte.

Tyvärr var premiärmorgonen ingen höjdare jaktsligt sett. Joakim övade långhålls-skytte på två kanadagäss men det var allt som blev. Däremot blev kvällen lite mera händelserik. Jag tror alla hade bock på sina pass och Stojan och Kenth satt rätt placerade och fick var sin fin sextaggare i backen.  Jag, Joakim och Ronnie fick snällt gå och lägga oss utan egna villebråd.

En mycket stolt farfar poserar gärna med den nyskjutna bocken vid ankomsten till jaktvagnen. Eftersom Stojan som sköt den ena bocken hade åkt hem tog Alex direkt tillfället i akt och hävdade att han sköt den bocken. Och av bilden att döma skulle man nästan kunna tro det.

 

 

Skönt, på Söndagsmorgonen släppte trycket... Kan lätt bli jobbigt i kroppen hos någon som älskar att "smälla på" när det bara skjuts på grannpassen och sms och mms hela tiden plingar in i telefonen med vännernas granna nyskjutna bockar. 

Äntligen fick jaktledarn, idolen, ikonen, mm, mm skjuta sin bock...

 

En härlig jaktbild på helgens skyttar.

                                                                                               

 

 


Hem (tryck här för att komma tillbaka till menyn)